Milicevic baalt: "Dit zijn we niet gewend van Gent"

25 oktober 2016 17:59

Het doelpunt dat Milicevic lukte tegen zijn ex-club zou uiteindelijk geen punten opleveren. Als een goeie verliezer vond hij het wél mooi voor Eupen dat ze de zege konden pakken.

Toch overheerste uiteraard de teleurstelling, zeker met het debacle in Oekraïne in het achterhoofd. "Het is jammer omdat we met 0-2 op voorsprong stonden, maar die rode kaart was een beetje dwaas. Daarbovenop slikten we drie vermijdbare goals."

"Op dit niveau moeten we gewoon steviger staan op defensief vlak. Er zit potentieel in deze ploeg, maar momenteel zien we niet het Gent dat we gewend zijn geraakt", ging Milicevic verder. "We moeten leren uit nederlagen als deze."

Het deed me wel plezier om hier terug te zijn - Danijel Milicevic

Het overschaduwde de terugkeer van de Bosnische Zwitser naar zijn voormalige club. "Het deed me wel plezier om hier na zo'n lange tijd nog eens terug te spelen. Het was de eerste keer in eerste klasse."

Hij toonde zich bovendien een goeie verliezer. "Het is een goeie ploeg met veel kwaliteiten. Ze hebben Anderlecht en Brugge in de problemen gebracht en hier gewonnen tegen Oostende. Het was jammer dat ze laatste stonden, het doet me ondanks alles deugd dat ze daar weg zijn."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Eupen
 
 
Reacties.