Leekens en Lokeren onder hoogspanning tegen KV Oostende

25 oktober 2016 11:37

Jawel, er is midweekvoetbal! Sporting Lokeren en KV Oostende trappen vanavond de speeldag af met een onderonsje op Daknam. En er hangt toch één en ander van af.

Zou Georges Leekens al last hebben van klamme handjes? De coach van Sporting Lokeren is dan wel een ijskonijn, maar zijn ploeg heeft dringend punten nodig.

De Waaslanders hebben momenteel slechts één puntje voorsprong op de rode lantaarn. Ook voorzitter Roger Lambrecht liet uitschijnen dat er beter gewonnen wordt.

Yves Vanderhaeghe heeft dan weer andere zorgen. Na de (onverwachte) nederlaag tegen KV Kortrijk - en met de komst van Standard in het achterhoofd - is een driepunter welkom om de voeling met de top zes niet te verliezen.

Al moet de coach van de Kustboys opnieuw schuiven. Mathias Bossaerts is terug, maar tot zover het goede nieuws. Michiel Jonckheere en Sébastien Siani liggen nog steeds in de lappenmand en kregen het gezelschap van Andile Jali.

Komen de West-Vlamingen winnen op Daknam?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 165 euro op. Denk je eerder dat het een gelijkspel zal worden? Dan mag je maar liefst 210 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Cédric De Volder

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Oostende
 
 
Reacties.