Dessel geniet nog na van zege op het Kiel: "Lang geleden dat Beerschot-Wilrijk dit heeft meegemaakt"

25 oktober 2016 11:20

Dessel Sport geniet nog na van de 1-3 zege op het veld van Beerschot-Wilrijk. De amateurploeg uit de Kempen was op het Kiel te sterk voor de profs van Beerschot-Wilrijk.

"We hebben dit niet gestolen", vindt Dessel-middenvelder Kevin Janssens. De ex-speler van o.a. Lierse en Cercle Brugge was één van de uitblinkers op het Kiel. "We wisten dat we tegen Beerschot iets konden rapen, maar hebben dat vorige week bewust niet luidop verkondigd in de pers", bekent de 30-jarige Janssens aan Voetbalkrant.

"Ik denk dat het lang geleden is dat het vernieuwde Beeschot-Wilrijk dit heeft meegemaakt", glundert Janssens. "Eerlijk is eerlijk: bij 0-1 trappen zij op de lat en wij maken uit de counter die daarop volgt de 0-2. Dat was een kantelmoment."

Eerlijk is eerlijk: bij 0-1 trappen zij op de lat en wij scoren uit de counter die daarop volgt. Dat was een kantelmoment.

Mix van ervaring en jong talent

"Of het extra plezierig is om van profs te winnen? Het klopt dat wij amateurs zijn, wij werken overdag. Maar het feit dat de tegenstander vorig weekend een profploeg was, speelde totaal niet mee", beweert Janssens.

"We waren natuurlijk wel héél content met de overwinning. Dessel heeft gewoon een goede ploeg, met een mix van ervaring en jong talent en een straffe trainer. De mentaliteit tegen Beerschot was super, maar de week voordien speelden we tegen Deinze misschien wel onze slechtste match.

Koen Frans

Dessel Sport \\ Beerschot
 
 
Reacties.