Franky Van der Elst legt uit waarom Lommel United en Antwerp geen opties voor hem waren en... "Misschien word ik wel videoref!"

26 oktober 2016 09:45

Franky Van Der Elst zit na zijn vertrek bij KSV Roeselare al een tijdje zonder club. En dat heeft zo zijn redenen, want ondertussen zochten 1B-clubs Antwerp en Lommel United naar een nieuwe coach.

Toch waren beide ploegen uit de Proximus League geen optie voor Van der Elst. "Lommel is vrijgekomen en dan zijn er wel die naar mij kijken. Maar alles is er veranderd, ik ken daar niemand meer. Moet ik weer elke dag 175 kilometer heen en 175 kilometer terug rijden?", vraagt de oefenmeester zich af in Sport/Voetbalmagazine. "Ook Antwerp is vrijgekomen, maar met mijn Beerschotverleden is dat niet aangewezen".

En dus denkt de 55-jarige Van der Elst, die ook als analist actief is, aan een alternatief. "Misschien moet er wel iets van buiten het voetbal komen", gaat hij verder. "Al kan mijn leeftijd een belemmering zijn. Misschien had ik dat al vroeger moeten proberen, in combinatie met iets in het voetbal. Maar wie weet: misschien vind ik binnenkort werk als videoref!"

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ Westerlo \\ Roeselare \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
Reacties.