Hannes Van Der Bruggen komt terug op bizarre videoboodschap: "Ik zou het opnieuw doen, alleen..."

26 oktober 2016 07:55

Het was een opmerkelijke transferzomer voor Hannes Van Der Bruggen. De middenvelder schreeuwde uit dat hij weg wou bij AA Gent, maar de Buffalo's hielden vast aan de vraagprijs van 800.00 euro.

Ook Van Der Bruggen schakelde een versnelling hoger met een opmerkelijke smeekbede (Dat leest u hier nog eens) waarin hij Gent vroeg om hem te laten gaan. "Mocht ik de klok kunnen terugdraaien, zou ik het opnieuw doen", geeft Van Der Bruggen aan in Het Laatste Nieuws. "Ik zou alleen de achtergrondmuziek weghalen." (lacht)

"Achter de inhoud sta ik nog steeds. Het was een oprechte, positieve boodschap. Ik wilde me laten horen, zonder iemand te schofferen." Uiteindelijk kwam voor de middenvelder alles goed bij de Buffalo's. Na het vertrek van Sven Kums kreeg hij weer speelgelegenheid en volgde ook een contractverlenging.

Open, maar uitzichtloos

Een groot contrast met het begin van de zomer toen hij snel aangaf dat hij wilde vertrekken. "Ik werd het slachtoffer van mijn eerlijkheid", zucht Van Der Bruggen. "Dat is een les geweest. Ik wilde open zijn, maar net daardoor zat ik in een uitzichtloze situatie."

Redactie

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.