"We willen nog altijd voor Weiler werken"

02 december 2016 08:06

Bram Nuytinck heeft al veel kritiek moeten verduren, ondermeer van Marc Degryse die hem veel te licht vindt voor Anderlecht. In de wedstrijd tegen Charleroi bewees hij echter dat hij nog altijd zijn waarde heeft.

Nuytinck speelde vooral een schitterende tweede helft en verlengingen. Er passeerde amper iets bij de Nederlander. "Ik voelde dat ik goed aan het spelen was ja", aldus Nuytinck. "Maar dat voel ik al een paar wedstrijden. Nu zal ik die lijn moeten doortrekken in Kortrijk, wat weer geen makkelijke wedstrijd zal worden."

"Kijk, persoonlijk ben ik enorm ontgoocheld, want ik wou die beker winnen. Maar de competitie blijft voor ons het allerbelangrijkste. We willen kampioen worden en daar zullen we ons nu ook ten volle op concentreren. Te beginnen met Kortrijk, dat zeker thuis moeilijk te kloppen is", zei Nuytinck.

En die wedstrijd wordt ook heel belangrijk voor het verdere verloop van de carrière van René Weiler bij Anderlecht. Een volgende misstap in West-Vlaanderen zou wel eens zijn laatste kunnen zijn, vingen we al op. "Ik voel dat niet zo. De spelers willen nog altijd werken voor de coach. Er is al veel gezegd en geschreven over Anderlecht. Daar kunnen we niets aan doen. Maar we kunnen wel punten pakken."

Johan Walckiers

Beker van België \\ Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.