Lierse - Antwerp hier GRATIS te volgen én je kan extra slag slaan

02 december 2016 19:46

Fantastisch nieuws voor de fans van het voetbal in 1e nationale B. Het tweede luik van de competitie zal jij helemaal gratis en LIVE kunnen bekijken. Mis geen enkele wedstrijd!

Ook dit jaar kunnen we weer in de diverse competities genieten van leuke televisie. Maar niet enkel in de buitenlandse topcompetities, vanaf heden ook in de eerste nationale B.

Lierse - Antwerp? Dat is dé topper van het weekend. En u kan er een extra slag mee slaan via een gratis bet van 5 euro! Waanzinnig!

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie
  2. Plaats een live weddenschap van minstens €5 op de Proximus League
  3. Indien je eerste geldige weddenschap op de wedstrijd winnend is, ontvang je de winsten van de weddenschap en vervalt deze promotie
  4. Indien je eerste geldige weddenschap op de wedstrijd verliezend is, ontvang je €5 cash op maandag 5 december omstreeks 18u00

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Redactie

2e klasse \\ Antwerp \\ Lierse SK
 
 
Reacties.