Obradovic na twee zware blessures: "Veel supersterren hebben dit gehad en zijn sterker teruggekomen"

02 december 2016 20:58

Tien maanden zonder eersteklassevoetbal, het was een helse tocht voor Ivan Obradovic slalommend rond trainingspaaltjes in plaats van tegenstanders. Maar de Serviër is terug. "En op volle kracht", meent hij.

Obradovic werd lang aan de kant gehouden, maar nu is er geen houden meer aan. De Servische linksback wou zelfs tegen Charleroi spelen, maar de trainer gunde hem wat rust. "Maar nu ben ik wel fris voor zondag én ik zit op mijn beste niveau", verzekerde hij ons vrijdag. "We krijgen regelmatig tests en die waren heel goed."

"De revalidatie was heel hard, maar ik kende het al van mijn vorige blessure in Spanje. Ik heb nooit getwijfeld. Ik wist wat ik kon en dat ik dat niet verloren had. Met sommige kwaliteiten ben je geboren. En die match tegen Wales (met Servië) gaf de doorslag. Toen wist ik dat ik er terug stond en dat ik kon spelen op het hoogste niveau", aldus Obradovic.

Na Wales wist ik dat ik klaar was voor het hoogste niveau - Ivan Obradovic

Berichten in Anderlecht zeiden dat hij toch een stuk van zijn snelheid verloren had, maar dat ontkent hij met klem. "Nee, volgens dezelfde tests heb ik niets verloren en dat voel ik ook zo aan. Veel supersterren hebben met zo'n blessure te kampen gehad en zijn sterker teruggekomen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.