Vinck: "Nederlaag van vorige week rechtzetten tegen Antwerp"

02 december 2016 11:04

Een wedstrijd tussen twee favorieten. Zo ziet iedereen de wedstrijd van vrijdagavond tussen Lierse en Antwerp. Jonas Vinck, verdediger van Lierse, beseft dat beide ploegen zullen moeten winnen.

“Ik denk dat vrijdag een wedstrijd op het scherpst van de snee zal zijn. Beide ploegen begonnen in het begin van dit seizoen als favoriet. Roeselare is ondertussen met de eerste periode gaan lopen, dus is het van moeten voor beide ploegen”, aldus de verdediger aan Voetbalkrant.com.

Bij winst zou de thuisploeg een goede zaak doen en dat besef leeft ook in de groep. “We gaan bij winst Antwerp een kleine tik geven, maar uittellen dat zeker niet. We moeten tegen elke ploeg nog een keer spelen en we moeten ook nog naar Antwerp.”

"Het is een moeilijke competitie" - Jonas Vinck

“Het is een moeilijke competitie. Antwerp en Roeselare hebben een goede ploeg en het is duidelijk dat iedereen van iedereen kan winnen. Toch denk ik dat eens we in onze wedstrijd zitten, weinig ploegen ons kunnen bijhouden. Roeselare heeft ons vorige week niet in de wedstrijd laten komen en dat was een knappe prestatie. Aan ons om dat dit weekend recht te zetten.”

Dirk Pieters

2e klasse \\ Antwerp \\ Lierse SK
 
 
Reacties.