AA Gent-speler hoopt dat club geen nieuwe middenvelder gaat halen: "Respect voor Deschacht"

03 december 2016 08:52

AA Gent deed het tot dusver niet zo slecht in het post-Kums tijdperk. Maar toch wil de club in de wintermercato nog spelers gaan halen, heeft de clubdirectie al duidelijk laten verstaan. Hannes Van der Bruggen hoopt dat er dit keer geen extra middenvelder bij zit.

Van der Bruggen had een moeilijke zomer na zijn gemiste transfer naar Zulte Waregem, maar krijgt nu wel speeltijd bij de Buffalo's. Al willen ze in Gent blijkbaar wel nog iets meer op het middenveld. "Als daar in januari weer een middenvelder zou bijzitten? Dat zou wel wat frustrerend zijn, ook voor de andere jongens. We hebben al zo veel kwaliteit op het middenveld en het loopt niet slecht", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Van der Bruggen heeft de zware erfenis om Kums op te volgen. "Er wordt veel gesproken over Sven Kums, maar als ze een speler van dat niveau willen, zullen ze veel moeten betalen. We zullen afwachten wat er gebeurt, uiteindelijk moet je je daar als speler bij neerleggen. Je wil niet weten hoeveel concurrenten ik hier in die zes jaar al heb zien passeren."

Ik weet wat het is om op te boksen tegen spelers die gekocht zijn - Hannes Van der Bruggen

"Daarom heb ik enorm veel bewondering en respect voor Olivier Deschacht, als je ziet wie hij allemaal uit de ploeg heeft gespeeld. Niet één of twee jaar, maar zijn hele carrière lang. Ik weet wat het is om altijd maar concurrenten te krijgen en op te boksen tegen spelers die gekocht zijn."

Redactie

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Westerlo
 
 
Reacties.