Na Ndidi ook Bailey? "Ik weet dat Manchester United enorm geïnteresseerd is"

03 december 2016 10:31

Racing Genk ziet in januari Wilfred Ndidi vertrekken, maar over die andere goudklomp is er nog geen nieuws. In Limburg willen ze Leon Bailey zeker tot het einde van het seizoen houden, maar de kapers liggen ook al op de kust.

Dat bevestigt manager Ronnie Rosenthal, die in Engeland heel wat contacten heeft. "Bailey ligt heel goed in de markt. Met zijn snelheid en techniek heeft hij alles om te slagen in de beste competities ter wereld", vertelt hij in Fan. Manchester United is één van de topclubs waarvan ik weet dat ze erg geïnteresseerd zijn. Maar 20 miljoen euro, dat is toch eerder een prijs voor spelers die zich al hebben bewezen in de Champions League."

Ook de Genkse conditietrainer Michel Ribeiro is lovend. "Om een ploeg in moeilijke omstandigheden te dragen, daarvoor is hij nog te jong. Het publiek koestert Leon best nog even. Binnenkort is hij weg en zien we hem enkel nog op televisie. Met zijn snelheid, techniek en frivole manier van voetballen kan hij een aanwinst zijn voor elke competitie.Een speler met het potentieel van Bailey kom je niet vaak tegen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.