Kan Westerlo het tij keren tegen Gent?

03 december 2016 11:18

In de Gentse Ghelamco Arena werd het in de heenronde een echt spektakelstuk tussen AA Gent en Westerlo. Met 4-2 haalden de Buffalo's het. Nu krijgt Westerlo de kans om revanche te nemen.

Gent zit echter in vorm, in eigen land won het vier wedstrijden op een rij en tegen Kortrijk was het spelpeil zeer hoog. Tegen Lokeren ging het een stuk moeizamer, maar werd de kwalificatie toch verdiend binnengehaald. Vanhaezebrouck mist Asare na diens blessure in de bekerwedstrijd.

Selectie Gent: Coulibaly, Davidzada, Esiti, Foket, Gershon, Matton, Milicevic, Mitrovic, Ndongala, Neto, Nielsen, Perbet, Rinne, Saief, Schoofs, Simon, Taravel, Thoelen, Van Der Bruggen en Vandenbussche.

En Westerlo? Dat haalde vorig weekend een spectaculair punt bij Eupen, maar reeg daarvoor de nederlagen aan elkaar. Ook aan Gent zal de Parel van de Kempen een vette kluif hebben. Bovendien kan het niet rekenen op Maxime Annys, hij is geschorst. Het is puzzelen door de verschillende blessures.

Selectie Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Apau, Daems, Schuermans, Christensen, Ruyssen, Heylen, Matthys, Miletic, Henkens, Heymans, Molenberghs, Rommens, Buyens, Lanini, Acolatse, Ganvoula.

Wil je de match nog spannender maken? Dan kan je inzetten bij UNIBET op jouw favoriet. Bovendien krijg je via deze link maar liefst 200% gratis tot 80€!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Westerlo
 
 
Reacties.