Schrijvers terug naar Genk? Als het van trainer Stuivenberg afhangt liever vandaag dan morgen

16 januari 2017 11:56

Albert Stuivenberg gaf enkele dagen geleden nog aan dat hij momenteel niet meer op versterking rekent. Toch strijkt er binnenkort mogelijk nog een 'nieuwe' speler neer in de Luminus Arena.

Zo bestaat de kans dat Siebe Schrijvers vervroegd terugkeert naar zijn moederclub Genk. De aanvaller speelt momenteel op huurbasis bij Waasland-Beveren, maar volgens Het Belang van Limburg bracht hij afgelopen weekend een bezoekje aan de Luminus Arena.

Niet zomaar een bezoekje… Neen, Albert Stuivenberg is fan Schrijvers en zou de aanvaller nog deze maand aan zijn kern willen toevoegen. Door het uitvallen van Nikolaos Karelis kan Genk best wel nog een aanvallende speler gebruiken.

Naranjo meteen inzetbaar?

José Naranjo kwam de gelederen versterken, maar het blijft nog afwachten hoe snel de Spanjaard zich aan de Jupiler Pro League aanpast. Wie weet kan Schrijvers zijn moederclub dus uit de problemen helpen. Genk mag de speler op twee voorwaarden terugroepen: als Schrijvers dat zelf wil of als Genk met blessurelast in de aanval kampt.

Redactie

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.