Scorende Teodorczyk maakt einde aan droogte, maar... "Wel redelijk dom" en "Misschien deed hij het expres"

19 februari 2017 21:39

Sinds 25 januari stond Lukasz Teodorczyk al droog. Toen scoorde de Pool op Westerlo, maar toen kwam een ongeziene droogte. Op Oostende maakte hij daar een einde aan met een hele mooie krul.

Het leek weer niet de avond van 'Teo' te gaan worden tegen Oostende. Hij had al een wenkende kans laten liggen en de wedstrijd liep op zijn einde, maar toen knalde hij toch nog een bal enig mooi tegen de netten. Zijn 18de competitiegoal van het seizoen. Maar voor zijn 19de zal hij nog een tijdje moeten wachten.

Nadat hij scoorde, wenkte Youri Tielemans hem om met de fans te gaan vieren. Dat nam 'Teo' echter wat te letterlijk. Met een serieuze sprong over de afsluiting nestelde hij zich tussen de fans, die hem uiteraard met z'n allen kwamen doodknuffelen. Scheidsrechter Delferière kon niet anders dan hem geel geven. Zijn vijfde van het seizoen en dus is hij geschorst tegen Genk.

"Hij was zo gelukkig. Ik kan hem wel begrijpen", zei zijn maatje Frank Boeckx. "Hij wilde zo graag scoren vandaag. En ja, misschien wou hij wel van die gele kaarten af en deed hij het expres. Nee, dat niet, maar beter nu dan in de play-offs."

Leander Dendoncker vond het ook niet slim. "Dat hij op zo'n domme manier zijn vijfde gele pakt... Maar ik ben wel blij voor hem. Het was denk ik van opluchting dat hij over de omheining sprong."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.