Van Holsbeeck schept duidelijkheid: "Mogi bepaalt niets"

29 maart 2017 20:22

Herman Van Holsbeeck heeft al veel kritiek gekregen omwille van de samenwerking met Mogi Bayat. De teneur is dat de makelaar bij alle transfers moet betrokken zijn. Van Holsbeeck schepte daar duidelijkheid over.

Mehdi Bayat, de broer van Mogi, werkt uiteraard ook veel met hem samen. En dat ziet hij als een serieus voordeel. "Als Mogi niet betrokken is bij een transfer, dan verwacht ik altijd dat er iets vreemds gaat gebeuren", aldus Mehdi in S/V Magazine. "Met Mogi is alles duidelijker. Hij bespaart me tijd, geld en energie."

Van Holsbeeck haalt één voorbeeld aan waarbij Mogi hem serieus hielp. "Goran Lovre (die tegenwoordig voor Anderlecht werkt) meldde me dat Spajic een interessante speler was. Enig probleem: het was de laatste dag van de transferperiode. Maar Mogi zorgde ervoor dat hij enkele uren later in mijn bureau stond."

Bayat lijkt een serieuze invloed te hebben, maar dat ontkent de algemeen manager van de club. "Mogi bepaalt niets. Hij helpt ons bij het maken van deals. Als hij morgen afkomt met waardeloze dossiers, stop ik de samenwerking."

Redactie

Anderlecht
 
 
Reacties.