Degryse pikt er 4 Duivels uit die punten scoorden: "Ik zie ze liever dan de tandem Fellaini-Witsel" en "Hij is een klasse beter dan Ciman"

29 maart 2017 08:22

De Rode Duivels keerden niet met een 1-3-overwinning, wel met een 3-3-gelijkspel terug uit Rusland. De Belgen lieten zich in het slot nog twee keer ringeloren, maar toch waren er ook lichtpunten in in vriendenmatch.

Marc Degryse pikt er vier Rode Duivels uit die naar zijn gevoel punten scoorden. "Ik vond Benteke heel sterk als targetman", bijt de analist de spits af in Het Laatste Nieuws. "Hij forceerde een strafschop en scoorde twee doelpunten. Misschien had Martinez hem beter laten invallen tegen Griekenland."

Lef, klasse en overtuiging

Voorts vond ik ook het duo Tielemans-Dembélé uitstekend. Ik zie hen liever spelen dan de tandem Fellaini-Witsel", gaat Degryse voort. "Ze zorgen voor een vlotte balcirculatie en het was aangenaam kijken naar hun technisch vermogen. Tielemans speelde met veel lef, klasse en overtuiging."

Tot slot breekt Degryse nog een lans voor Thomas Vermaelen. "Hij stond zijn mannetje. Indien hij fit is, moet Vermaelen altijd spelen. Hij heeft getoond dat hij een klasse beter is dan Ciman."

Redactie

Serie A \\ AS Roma \\ België \\ Rusland
 
 
Reacties.