Lierse-trainer Still had een ander carrièreplan voor ogen: "Het was nooit mijn bedoeling om nu al hoofdtrainer te zijn"

17 oktober 2017 09:16

Nicolas Frutos liet zich tijdens zijn kortstondige periode als hoofdcoach bij Anderlecht opmerken met enkele vreemde uitspraken. Daar wil kersvers Lierse-trainer William Still zich niet aan wagen.

De 24-jarige Still blijft minstens tot het einde van de eerste periode hoofdtrainer bij de Pallieters. Zeggen dat je meerdere 'finales' hebt om het bestuur te overtuigen zoals Frutos bij Anderlecht deed, zal hij evenwel niet doen. "Die druk ga ik mezelf niet opleggen", zei de jonge oefenmeester tegen Het Laatste Nieuws.

Dat Still hoofdtrainer werd, verbaasde hem evengoed. Hij had namelijk een andere carrièreplanning uitgestippeld. "Het was nooit mijn bedoeling om nu al T1 te zijn. Normaal zou ik nog een aantal jaren leren van ervaren mannen om vervolgens mijn eigen weg te gaan."

"Als ik binnenkort opnieuw assistent moet worden, zal ik daar geen probleem van maken. Wat ik nu mag meemaken bij Lierse zie ik als een bonus en een onverwachte kans om ervaring op te doen. Ik ben ambitieus, maar kan ook geduldig zijn."

Maarten Cattaert

2e klasse \\ Lierse SK
 
 
Reacties.