Mannaert had Rode Duivel al een tijdje op de radar staan: "Contacten tussen Meunier en Zulte-Waregem"

17 oktober 2017 14:32

Thomas Meunier komt met de sterren van PSG morgenavond op bezoek in het Astridpark. De Rode Duivel kent een opmerkelijke evolutie. Vincent Mannaert, de man die hem naar eerste klasse loodste, had het talent van de rechtsachter reeds in zijn periode bij Zulte-Waregem opgemerkt.

Op Voetbalkrant.com kon u vandaag HIER al lezen hoe Hein Vanhaezebrouck ei zo na Thomas Meunier naar het Guldensporenstadion had gelokt. Wel, nu blijkt dat Club Brugge-CEO Vincent Mannaert in zijn periode bij Zulte-Waregem hetzelfde heeft geprobeerd.

Dat verklaart Mannaert in een videointerview op de website van La Dernière Heure: "Toen ik nog bij Zulte-Waregem zat, zijn er contacten geweest met Thomas Meunier (toen nog speler van derdeklasser Virton). Uiteindelijk zijn we elkaar tegengekomen bij Club Brugge."

Evolutie

Mannaert kijkt met grote ogen naar de speler die Thomas Meunier vandaag geworden is: "Ik ben tevreden van zijn evolutie. Zeker als je weet dat voor het EK 2016 niemand 6 miljoen op tafel wou leggen voor hem. Nu moet je er al bijna een nulletje aan toevoegen als je hem wil."

Voor het EK 2016 wou niemand 6 miljoen op tafel leggen voor hem, nu moet je er al bijna een nulletje aan toevoegen als je hem wil - Vincent Mannaert

Clint Vens

Champions League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.