? Rode Duivels speelden opnieuw de pannen van het dak in Europa: bekijk hier hun exploten

20 november 2017 15:32

Onze Rode Duivels in het buitenland maakten afgelopen weekend weer het verschil voor hun team. Veel van hen wisten een doelpuntje mee te pikken en waren belangrijk.

De Bruyne (Manchester City), Lukaku (Manchester United), Nainggolan ( AS Roma) en Thorgan Hazard (Mönchengladbach) wisten allemaal één maal te scoren voor hun team. Eden Hazard vond zelfs twee keer het net voor Chelsea. Onze Rode Duivels waren met andere woorden goed op dreef afgelopen weekend.

Eden Hazard blinkt uit

Eden Hazard wist tijdens de ruime 4-0 overwinning van Chelsea tegen West Bromwich Albion twee keer te scoren. De kapitein van de Rode Duivels was goed voor het tweede en het vierde doelpunt.

Romelu Lukaku scoort nog eens

Ook Lukaku kon na zijn lange periode van droogte nog eens een doelpuntje meepikken bij Manchester United. Met zijn team won de bonkige spits met 4-1 van Newcastle United.

Kevin De Bruyne met weer een fantastisch doelpunt

Week na week weet De Bruyne te schitteren bij Manchester City en ook dit weekend was onze landgenoot weer zeer belangrijk. Met een heerlijk afstandsschot scoorde hij de laatste treffer in de match tegen Leicester City die met 0-2 werd gewonnen.

Radja Nainggolan keizer van Rome

Tijdens de Romeinse derby nam Nainggolan eveneens een doelpuntje mee. AS Roma boekte een 2-1 overwinning het Lazio van Jordan Lukaku.

Thorgan Hazard krijgt applausvervanging

Ook de andere Hazard maakte indruk bij Mönchengladbach. Hij zette een penalty om in de wedstrijd tegen Hertha die met 4-2 werd afgesloten in het voordeel van het team van Hazard.

Ian De Coster

Manchester United \\ Manchester City \\ Chelsea \\ AS Roma \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.