Club Brugge - Charleroi niet meer voor dit jaar, Mehdi Bayat geeft zijn visie: "Moeten dit aankaarten"

13 december 2017 21:35

Neen, de match tussen Club Brugge en Charleroi kon écht niet doorgaan. Daarvoor was het veld echt van een te slechte staat door de gesmolten sneeuw in combinatie met enorme plensbuien in Brugge op woensdag. En dus is het wachten, lang wachten.

De wedstrijd zal uiteindelijk worden gespeeld op 16 januari. Mehdi Bayat gaf voor de camera's van Club RTL meer uitleg bij het uitstel: "Lardot heeft zijn verantwoordelijkheid genomen. Het is moeilijk om een wedstrijd af te lassen, want er spelen meerdere partijen."

Dit aankaarten

"We gaan het probleem wel aankaarten bij de Pro League dat het opnieuw lang heeft geduurd voor de beslissing er was, waardoor vele mensen al onderweg waren naar het stadion. We moeten oplossingen zoeken om dit soort zaken te vermijden. De verantwoordelijkheid zou niet bij één persoon moeten liggen."

Er werd nog eventjes gedacht om de wedstrijd met een dag uit te stellen, maar dat kon niet: "En hen dan laten afwachten in spanning of de match kan dorogaan? Neen, we zijn professionals en onze spelers verdienen goede werkomstandigheden. De supporters? We gaan de bussen alvast terugbetalen en de rest regelen we met Club Brugge."

Jordan Horwood

Beker van België \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.