Anderlecht houdt adem voor topper tegen Club Brugge in na schorsing Deschacht: verdediger onder het mes, Kara ziek en twijfelachtig

14 december 2017 16:28

Anderlecht moet op zondag naar Club Brugge voor een toch wel belangrijk duel. En het gaat dat mogelijk moeten doen met een nooddefensie. Want er is opnieuw slecht nieuws uit de ziekenboeg.

Olivier Deschacht is zoals geweten, net als Lukasz Teodorczyk overigens, geschorst voor het duel tegen Club Brugge. Maar mogelijk stopt de pech daar niet voor paars-wit.

Kara ziek

De club laat namelijk weten dat Kara Mbodj ziek is. De centrale verdediger wordt verder ook in de gaten gehouden met het oog op zijn adductoren. Hij is onzeker voor het treffen op Jan Breydel. Ook Trebel heeft al enkele dagen last en wordt voorlopig ook nog verder in de gaten gehouden.

Zonder Deschacht en Kara Mbodj zit Anderlecht wat dun in de verdedigers. Ook op Emmanuel Sowah kan Hein Vanhaezebrouck zeker niet rekenen, hij sukkelde al eventjes met de buikspieren en adductoren en ging onder het mes. Pas in februari verwachten ze hem terug op de velden.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.