Leko reageert op de uitspraken van Vanhaezebrouck: "Met commentaren van anderen zijn wij niet bezig"

15 december 2017 14:56

Nadat Hein Vanhaezebrouck de pers te woord stond in Anderlecht, deed Ivan Leko dat niet veel later in Brugge. Uiteraard kwam de uithaal van de paars-witte T1 richting de scheidsrechters en de beslissingen in het voordeel van blauw-zwart ter sprake.

Hein Vanhaezebrouck zei vrijdagmiddag dat Club al de nodige meeval had met de scheidsrechterlijke beoordelingen. (Lees er HIER meer over) "Dat is mijn probleem toch niet, ik heb respect voor iedereen en Vanhaezebrouck is de beste trainer van België", reageerde Leko op de kwestie.

"Om een match te winnen moet je geluk hebben. Maar we zijn niet bezig met geluk of ongeluk, we werken aan honderd procent richting zondag. In een wedstrijd moet je een dosis geluk hebben, net zoals efficiëntie belangrijk is."

Beste ploeg van België

Los van de beslissingen van de refs is Club momenteel de verdiende koploper. "Na elke wedstrijd zeggen andere trainers: dit was de beste ploeg in België. Dat zijn genoeg complimenten voor ons. Wat anderen doen in de voorbereiding van wedstrijden, daar zijn we niet mee bezig, ook niet met dit soort commentaar", aldus Leko.

Diederik Geypen - Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.