OH Leuven doet weer volop mee in de strijd om de 2de periodetitel: "Heel belangrijke zege"

15 december 2017 23:06

OH Leuven boekte een zeer belangrijke overwinning tegen Lierse en gooide hiermee de strijd om de 2de periodetitel helemaal open. Coach Pearson zag zijn mannen een uitstekende prestatie leveren en wil met de Leuvenaars nu verder bouwen op deze zege.

"We hebben van bij het begin van de 1ste helft meteen duidelijk gemaakt wat onze intenties waren en dat we deze wedstrijd absoluut wilden winnen. De jongens leverden echt een uitstekende prestatie tijdens de eerste helft", zegt Pearson op de persconferentie.

"In de 2de helft hadden we wat problemen met de tactische aanpassingen bij Lierse, maar uiteindelijk verdienen de spelers deze 3 punten. Het was echt belangrijk om vandaag te winnen, want anders zouden het nog acht zeer lastige wedstrijden geweest zijn na de winterstop."

"Nu doen we opnieuw volop mee. We wisten dat we in een moeilijke periode zaten en dat de dingen niet liepen zoals we wilden, maar het was belangrijk om positief te blijven. Na de winterstop volgt de wedstrijd tegen Cercle Brugge en we willen verder bouwen op deze overwinning", aldus Pearson.

Blessure Storm

Storm moest op het einde van de wedstrijd naar de kant met een blessure: "Ik kan nog niets zeggen over de ernst van de blessure. In de loop van de week komen we met meer informatie."

Ian De Coster

2e klasse \\ Lierse SK \\ OH Leuven
 
 
Reacties.