Club Brugge mag zich aan hete cupavond verwachten tegen hongerig Charleroi: "De beker is de snelste weg naar de trofee die deze club mist"

15 januari 2018 15:29

Gedaan met de winterstop, morgenavond vliegen we er opnieuw in met de inhaalmatch KV Oostende-RC Genk, maar vooral ook met de kwartfinale in de Croky Cup tussen Club Brugge en Charleroi. En de Waalse bezoekers zijn er helemaal klaar voor, de beker is immers de kortste weg naar een dikke prijs.

'Sportweekend' wilde graag weten of de beker voor Charleroi het grootste doel is dit seizoen. Mehdi Bayat windt er alvast geen doekjes om: "Ja da's duidelijk, het is de snelste weg naar de trofee die deze club mist. Charleroi bestaat al 115 jaar, maar heeft nog niets gewonnen. Geen titel, maar ook geen beker. Een Frans spreekwoord zegt: 'Al etende, krijgt men honger'. Wel, onze honger is nu enorm aangescherpt."

Ook trainer Felice Mazzu zou maar wat graag triomferen op de Heizel: "Het is al lang geleden of zelfs nog nooit gebeurd dat Charleroi een trofee won, dus als ik mijn technische staf en deze spelersgroep naar een prijs kan leiden, zou dat natuurlijk geweldig zijn." Club Brugge is bij dezen gewaaschuwd. Charleroi komt met het mes tussen de tanden.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.