Simon Mignolet reageert voor het eerst op geruchten over ruzie met Liverpool-manager Jürgen Klopp

15 januari 2018 22:58

Zit er een flink haar in de boter tussen Simon Mignolet en Jürgen Klopp? Dat is het hardnekkige verhaal dat de ronde doet, maar volgens onze Rode Duivel zelf is er helemaal niks aan de hand. "Ik heb die geruchten ook gehoord, maar er is absoluut niets van aan hoor", vertelt 'Big Si' aan Sporza.

"Na de match tegen Burnley van 10 dagen geleden heb ik een gesprek gehad met de trainer. In de drukke kerstperiode was er weer sprake van rotatie en ik was van mening dat dat geen gezonde situatie was en is voor een keeper. Klopp heeft mij toen gezegd wat hij zondag voor en na de match tegen Man City bevestigd heeft. Vrolijk word ik daar niet van, maar het is niet zo dat er zware woorden zijn gevallen."

Beslissing respecteren

Loris Karius is dus de nieuwe nummer één, daar lijkt geen ontkomen aan voor 'Big Si': "Jürgen Klopp heeft me dat eerlijk en persoonlijk verteld tijdens dat gesprek. Natuurlijk ben ik daar absoluut niet content mee, maar ik moet de beslissing van de trainer nu eenmaal respecteren. Na alles wat er dit seizoen al voorgevallen is, weet ik waar ik aan toe ben en is de situatie een flink stuk duidelijker geworden. Ik had wel een voorgevoel dat dit zou gebeuren en het is ook uitgekomen."


Glenn Bogaert

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.