Anderlecht al maanden zonder sterkhouder: "Tegen Bayern heb ik mijn lichaam geforceerd"

16 januari 2018 22:42

Anderlecht moet het al een tijdje doen zonder één van zijn sterkhouders. Andy Najar vierde in december zijn rentree bij de beloften, maar viel al even snel uit. De Hondurees gaat dan ook door een moeilijke periode.

In september liep het eigenlijk al fout. Najar speelde mee in het Champions League-duel tegen Bayern München, maar dat was geen goede zet. "Tegen Bayern heb ik mijn lichaam geforceerd", bekent de Hondurees in gesprek met La Prensa. "Ik wilde een operatie vermijden, maar daarna moest ik toch geopereerd worden aan mijn hamstrings."

"Het is mentaal heel zwaar voor mij"

In december vierde de rechtsachter een comback van korte duur. Hij viel met de beloften opnieuw uit. "Het is mentaal heel zwaar voor mij", vervolgt Najar. "Ik heb geweend, ja. Maar gelukkig heb ik mijn familie en dochtertje nog om door deze moeilijke periode te komen."

Najar wil nog geen datum op zijn comeback plakken. "Ik blijf er alles aan doen om zo snel mogelijk opnieuw op het veld te staan. Ik weet niet wanneer ik fit zal zijn, maar de revalidatie verloopt momenteel goed. Ik hoop nog steeds om op een dag in de Premier League te spelen. Al moet ik er eerst voor zorgen dat ik snel opnieuw op het veld sta."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.