Goalgetter én international die KV Mechelen moet redden, charmeert al meteen: "Mijn Engels is niet zo goed, ik wil vooral spreken op het veld"

16 januari 2018 14:54

KV Mechelen heeft de voorbije weken niet stilgezeten: de nummer voorlaatste in de Jupiler Pro League sloeg al fors toe op de transfermarkt en vooral de komst van Fatos Beciraj springt in het oog. De 29-jarige Montenegrijnse international heeft een stevige reputatie als imposante goaltjesdief.

Beciraj, die al overal een garantie op doelpunten was, werd gisteren samen met zijn nieuwe ploegmaats voorgesteld aan pers en publiek en wist meteen te charmeren. “Mijn Engels is eigenlijk niet zo goed, maar ik wil dan ook vooral spreken op het veld. Dit wordt mijn eerste club in West-Europa, maar ik ben wel al eerder in België geweest. Zo speelde ik in de Europa League al op Club Brugge en ook met de nationale ploeg kwam ik hier al in actie. Marusic, Tomasevic en Tomecak vertelden me veel goede dingen over deze competitie en deze club", klinkt het op de clubwebsite.

"Niet alles draait om geld"

"Ik ken de traditie van KV Mechelen en weet dat ze geweldige fans hebben. Ik merkte dat de club en de coach me echt voor 100% wilden en na een goed gesprek met Aleksandar Jankovic was ik overtuigd. Het klopt dat ik ervaring heb in de Champions League en dat ik al 50 interlands speelde, maar bij een nieuwe club begin je altijd vanaf nul. Elke training alles geven en goals maken, dat is het plan. Ik heb getekend voor 3,5 jaar. Samen met mijn gezin ben ik op zoek naar stabiliteit, niet alles draait om geld."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.