Club Brugge duwt door voor Standard-verdediger Scholz, CEO Vincent Mannaert geeft aan hoe ver de onderhandelingen staan

16 januari 2018 08:04

Club Brugge duwt door voor Alexander Scholz. Blauw-zwart wil de overbodige verdediger van Standard er graag bij hebben en verhoogde zijn bod intussen tot 1,2 miljoen euro.

Toen Standard bekendmaakte dat Scholz andere oorden mocht opzoeken, deden landskampioen Anderlecht en competitieleider Club Brugge een poging om de Deense verdediger binnen te halen. "Het is een speler die we kennen en die naast andere opties die we volgen, onder bepaalde voorwaarden interessant kan zijn", vertelt Club-CEO Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

Bij buitenlandse piste dezelfde stappen ondernomen als bij Scholz

De Rouches willen echter een concurrent niet versterken, en vroegen eerst 4,5 miljoen euro voor Scholz. Een eis die nadien werd aangepast naar 2,5 miljoen euro, plus de polyvalente Jordi Vanlerberghe.

"Het is vooral aan Standard en Scholz zelf om onderling uit te maken welke richting ze uit willen", gaat Mannaert verder. "Laat ons zeggen dat hun antwoord er voor gezorgd heeft dat we bij een andere buitenlandse piste dezelfde stappen ondernomen hebben als bij Scholz."

"Zoals steeds zijn wij bezig met verschillende dossiers. Maar eens die extra verdediger er is en er geen spelers meer vertrekken, is onze kern uitgebalanceerd genoeg om verder de strijd aan te gaan."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.