Wintermercato geeft 'probleempje' aan Club Brugge in doel voor belangrijke inhaalmatch

16 januari 2018 11:00

Een maand geleden stuurde het slechte weer een en ander in de war, nu mogen Club Brugge en Charleroi alsnog op zoek naar een plaats bij de laatste vier in de Beker van België.

Eind december kon het bekertreffen niet plaatsvinden door de slechte omstandigheden, nu ligt het veld er beter bij en kan er wél gevoetbald worden. Club Brugge wil maar wat graag doorgaan in de Beker van België en mikt dit seizoen op de dubbel.

De Bruggelingen zitten alvast nog steeds in een uitstekende flow in eigen huis. Het won er dit seizoen al elke wedstrijd en wil die trend uiteraard verderzetten. Ivan Leko kan wel niet rekenen op zijn nieuwe doelman Gabulov, terwijl Butelle (en Teunckens) al vertrokken naar Angers respectievelijk Antwerp.

Zonder Butelle of Tainmont

Hubert zal dus meer dan waarschijnlijk in doel staan, terwijl het jonge talent Brent Gabriël meemag als derde doelman. Hij stijgt dus (eventjes?) flink in de pikorde der doelmannen.

Ook Mera en Palacios zijn er niet meer bij, terwijl Mazzu onder meer Tainmont niet meer kan gebruiken. Mazzu gaf vooraf aan absoluut graag naar de halve finales te willen, voor de Zebra's is de Beker van België misschien wel dé kortste weg naar een eerste prijs in het bestaan.

Selectie Club: Hubert, Horvath, Gabriël, Cools, Decarli, Poulain, Denswil, Masovic, Mechele, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken, Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe, Vossen en Dennis.

Redactie

Beker van België \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.