Biebauw en scheidsrechter drijven Beerschot Wilrijk tot wanhoop

20 januari 2018 22:22

Beerschot Wilrijk heeft voor de tweede week op rij niet kunnen winnen. Deze keer kwamen de jongens van Marc Brys niet verder dan een gelijkspel op het veld van laagvlieger Roeselare. Al hadden ze genoeg kansen en maakten ze zelfs een goal die onterecht afgekeurd werd.

Beerschot Wilrijk was blijkbaar nog niet helemaal hersteld van de gevoelige klap die Cercle Brugge vorige week uitdeelde. Al hadden de Ratten wel reden tot klagen. Prychynenko kopte eerst een goeie kans naast. Maar daarna scoorde Placca wel degelijk, maar zijn goal werd afgekeurd voor buitenspel. Onterecht, bleek daarna.

Beerschot Wilrijk domineerde de partij, maar kwam wel goed weg toen de ref geen penalty toekende voor hands van De Jonghe. Roeselare mocht wel ook een kaarsje branden voor Wouter Biebauw, die de bezoekers tot wanhoop dreef, vraag maar aan Mbombo en Placca.

De tweede periodetitel is nu helemaal weg voor Beerschot Wilrijk en in de algemene stand loopt Cercle verder weg. Roeselare kan de play-downs nog amper ontlopen.

Johan Walckiers

2e klasse \\ Roeselare \\ Beerschot
 
 
Reacties.