'Kwelduivel Rode Duivels moet opvolger Griezmann worden bij Atlético Madrid'

21 januari 2018 17:01

Het gonst al een tijdje van de geruchten over Antoine Griezmann. De Franse international beschikt over een transferclausule die komende zomer in werking treedt. Daardoor kan hij voor 100 miljoen weggeplukt worden uit Atlético Madrid.

Volgens Spaanse media is Barcelona is één van de ploegen die meer dan gewone interesse heeft in Griezmann. De Catalanen beschikken ook over de nodige financiële slagkracht om dergelijke bedragen op te hoesten, getuige daarvan de recente transfer van Philippe Coutinho voor 160 miljoen euro.

Als het effectief tot een transfer komt komende zomer, moet de ploeg van Yannick Carrasco reageren op de transfermarkt. Ze denken daarbij aan Hirving Lozano. De 22-jarige Mexicaan is een heuse attractie in de Eredivisie bij PSV en ook in de oefenwedstrijd van Mexico tegen de Rode Duivels liet hij al zijn kunstjes bewonderen.

Lozano voelt wel wat voor een avontuur in de Priméra Division, maar 'Los Colchoneros' zullen vermoedelijk diep in de buidel moeten tasten voor de Mexicaanse international.

Clint Vens

La Liga \\ Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ Heracles \\ Atlético Madrid \\ Girona FC
 
 
Reacties.