Bijna drie maanden zonder winst voor STVV: "Dit is nu eenmaal onze situatie"

21 januari 2018 20:10

Zo'n sterke indruk Waasland-Beveren maakte, zo twijfelachtig was die van Sint-Truiden. Een gebrek aan organisatie leed al vroeg in de match tot vermijdbare doelpunten. Trainer Jonas De Roeck had ook niet meteen een oplossing klaar.

"Allereerst proficiat aan Waasland-Beveren met de zege", begint De Roeck op de persbabbel. Hij wist evengoed dat het een oververdiend resultaat was.

Sleutelmoment

"We mogen niet tevreden zijn met de manier waarop we aan de wedstrijd beginnen. Later hadden we wel goeie intenties, maar dan komt er een fase die veel invloed heeft op de wedstrijd (de penalty na ingrijpen van de videoref, red.) Ik ga daar verder niet meer over discussieren, dat laat ik over aan de analisten."

Het verhaal van de laatste weken - Jonas De Roeck

"We kregen de kansen om de aansluitingstreffer te maken. Maar we maken ze niet af en dat is het verhaal van de laatste weken. Dit is nu eenmaal onze situatie", zucht de coach. "Met de midweekspeeldag kunnen we hopelijk zo snel mogelijk weer aansluiten met een overwinning." Dat is intussen al geleden van 26 oktober tegen Moeskroen (1-0).

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ STVV \\ SK Beveren
 
 
Reacties.