KV Mechelen-voorzitter ontgoocheld, maar niet aangeslagen: "Wie niet tegen een nederlaag kan, moet maar gaan vissen of vogelpikken"

21 januari 2018 08:01

Een horrorscenario speelde zich zaterdagavond af in het AFAS-stadion. KV Mechelen verloor op eigen bodem de cruciale degradatieclash van Zulte Waregem. De ontgoocheling was na afloop groot, ook bij voorzitter Johan Timmermans.

"We hadden minstens op een gelijkspel gehoopt, maar de stress speelde ons parten", zei de Mechelse preses na de nederlaag. "Het degradatiespook speelt de groep parten."

Na afloop etaleerden de supporters hun woede aan de ingang van de kleedkamer. "De fans mogen misnoegd zijn. Maar je kan ook geen hele ploeg vervangen. We hebben als bestuur het nodige gedaan. Nieuwe jongens inpassen vraagt echter tijd."

De fans mogen misnoegd zijn, maar je kan geen hele ploeg vervangen

Zulte Waregem lijkt weg, waardoor de degradatiestrijd een duel wordt tussen de Maneblussers en rode lantaarn KAS Eupen. "Ik kan niet ontkennen dat de opluchting groot is dat Eupen ook verloor. We moeten nu rustig blijven, dat is de enige remedie die er is."

We hebben een veldslag verloren, maar niet de oorlog. We gaan nu nog meer vechten om de club in 1A te houden. Wie niet tegen een nederlaag kan, moet maar gaan vissen of vogelpikken."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.