Cercle-fan die Club provoceerde met vernielingen en groene verf lacht straks zelf groen

22 januari 2018 12:38

Groene verf en vernielde stoeltjes, enkele fans van Cercle zorgen afgelopen vrijdag voor een behoorlijk felle provocatie aan het adres van de blauw-zwarte stadsgenoot Club. 'De Vereniging' heeft de betreurenswaardige feiten intussen openlijk afgekeurd.

"Cercle Brugge roept altijd op tot positief supporteren mét respect en vraagt zijn supporters om provocaties tegenover derden in elke vorm en via elk mogelijk communicatiekanaal daarom achterwege te laten", klinkt het op de clubwebsite.

Gepaste maatregelen

"Omtrent het voorval van afgelopen vrijdag wenst Cercle Brugge te benadrukken dat het hier om een individuele actie gaat en de betrokkene zal worden opgeroepen. In navolging van dat gesprek zullen de gepaste maatregelen worden genomen."

Bij groen-zwart voelen ze zich ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken: "We bedanken de supporters die er ondertussen voor zorgden dat de Noordtribune zondag al werd opgekuist. Hieronder is een foto te zien van het bewuste deel van de Noordtribune op datum van 22 januari 2018. De overige, beperkte herstellingen, zullen zoals steeds worden uitgevoerd op de eerste werkdag volgend op de wedstrijd."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.