Gent Ladies willen mét steun fans voorbij Anderlecht in de Beker en halen Ramses Shaffy aan: "Wij zullen doorgaan, als niemand meer verwacht"

22 januari 2018 10:25

Kent u het beeld nog? Nicky Evrard en de rest van de KAA Gent Ladies die de beker van België in de lucht steken in Mechelen. Een mooi moment, waar ze in het Gentse ook dit jaar opnieuw van dromen. Dan moet het grote Anderlecht wel voor de bijl in de kwartfinales.

In de kwartfinales op 26 januari volgt namelijk een duel met Anderlecht, de verliezend bekerwinnaar en dus een herneming van de bekerfinale van vorig seizoen.

Bij de Buffalo's dromen ze volop van een nieuwe stunt in de beker en dan moet paars-wit dus voor de bijl. Een voordeel: Gent neemt het in Oostakker thuis op tegen de leider in de competitie. En in een thuismatch kunnen de Gentenaars altijd wat meer.

"Met jullie massale steun maken we veel meer kans om de paarswitten een blauwtje te laten lopen. We gaan voor een vol stadion met vlaggen, toeters, bellen en schreeuwen, roepen, brullen en zingen ons team naar de overwinnig. Zorg dat je erbij bent", roepen ze bij de Buffalo's op.

Ze wagen zich bij Gent zelfs aan een zangstonde van wijlen Ramses Shaffy:

We zullen doorgaan
als niemand meer verwacht
dat we weer doorgaan
in een sprakeloze nacht
We zullen doorgaan
We zullen doorgaan
Tot we samen ... in de finale staan.

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ KAA Gent Ladies
 
 
Reacties.