Heeft bijtertje met Clubverleden eindelijk plaatsje beet bij AA Gent? "In Spanje had ik een goed gesprek met zowel de coach, de voorzitter als mijnheer Louwagie"

22 januari 2018 13:59

Hij heeft het nodige geduld moeten uitoefenen, maar heeft Birger Verstraete nu dan eindelijk zijn basisplaats beet bij AA Gent? De 23-jarige defensieve middenvelder mocht gisteren de 90 minuten volmaken tegen Lokeren en dat deed bijzonder veel deugd.

“Ik werk altijd keihard om zoveel mogelijk te spelen. In Spanje heb ik een goed gesprek gehad met zowel de coach, de voorzitter als mijnheer Louwagie. Zij weten dat ik niets anders wil dan veel spelen en als dan vandaag mijn inspanningen beloond worden met een basisplaats, dan doet dat veel deugd. Ik wil belangrijk zijn voor het team", reageert Verstraete op de website van AA Gent.

De West-Vlaming met een verleden bij Club Brugge kijkt volgende week zijn ex-club in de ogen en is helemaal klaar voor de 'Slag om Vlaanderen': “We willen onze thuisreputatie zolang mogelijk in ere houden. Vroeger zakten tegenstanders soms naar de Ghelamco Arena af met de gedachte dat ze hier wel iets konden rapen. Dat is nu wel anders. Zondag komt Brugge op bezoek en wij willen maar wat graag een achtste thuiszege op rij boeken."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.