Niet iedereen heeft goed oog in nieuwe doelman Club: "Hij kan fantastische saves doen, maar ook ballen binnenlaten dat je denkt..."

22 januari 2018 15:53

Met Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer haalde Club Brugge de voorbije weken maar liefst twee nieuwe doelmannen in huis. Eerstgenoemde Rus zagen we gisteren al aan het werk op de Bosuil, op de Nederlander Vermeer is het nog even wachten. Herman Brusselmans heeft echter zijn twijfels bij de goalie...

"Die Rus Gabulov ken ik eigenlijk niet zo goed. Kenneth Vermeer is dan weer zo 'enen' die enerzijds fantastische reddingen kan doen, maar anderzijds ballen kan binnenlaten dat je denkt... Een echt stabiele keeper is dat toch niet. Wat je nodig hebt, is een betrouwbare, stabiele keeper en niet iemand die de ene week fantastisch is en de andere week drie flaters begaat", klinkt het bij 'Play Sports'.

Ook Bob Peeters liet zich uit over de blauw-zwarte keeperskwestie: "Het is toch wel even probleem geweest hé met Ethan Horvath, maar uiteindelijk vond ik wel dat er opnieuw rust in de tent was vanaf het moment dat Ludovic Butelle in het elftal kwam. Iedereen had zoiets van: hij is eerste doelman. 'Ludo' straalde die rust uit, maar blijkbaar vond Ivan Leko het doelmannenprobleem toch groter dan wij allemaal dachten, anders ga je geen twee nieuwe doelmannen halen."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.