Opvallend: mede-eigenaar van Anderlecht verzet zich net als Gheysens tegen stadion Club Brugge, Coucke herhaalt oproep tot vooruitgang

22 januari 2018 13:41

Plau Gheysens zoog dit weekend naar zich toe door een vernietigingsberoep van het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP). Maar de topman van Ghelamco blijk niet alleen.

De bouw van een Brugse voetbaltempel loopt ook vertraging op door een klacht van Joris Ide, die tevens mede-eigenaar is van Anderlecht, meldt De Tijd. Ook hij tekende net als Gheysens verzet aan bij de Raad van State.

Gheysens zei zondag nog dat er geen speel speciale reden achter zijn klacht zit. Het beroep van Ide is al even opvallend. Hij is namelijk een vennoot van Marc Coucke, de nieuwe sterke man van Anderlecht die dit weekend nog stevig uithaalde op Twitter.

"Als we nu eens allemaal elkaars nieuwe stadions gunnen en steunen!", liet Coucke weten met een scherpe tweet. "Dan gaat het Belgisch voetbal er in totaal op vooruit. Stop aan de jaloezie en onderkruiperij!" Maandagmiddag deed de zakenman nog eens een nieuwe oproep tot vooruitgang.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
Reacties.