Radiopresentator haalt zwaar uit naar Antwerp-fans: "Ze dingen met 'Dood aan FCB'-spandoek mee naar de titel in de categorie supporters met een beperking"

22 januari 2018 11:08

Het 'Dood aan FCB'-spandoek dat de fans van Antwerp gisteren showden tijdens hun vurige mars naar de Bosuil zorgde voor de nodige commotie op de sociale media. Heel wat mensen - niet in het minst FCB-fans - vonden de boodschap wansmakelijk, zo ook radiopresentator Stijn Vlaeminck.

De sportverslaggever van Studio Brussel pakte op Twitter uit met een niet mis te verstane boodschap voor de fans van Antwerp die verantwoordelijk waren voor het aan aartsrivaal Club Brugge gerichte spandoek.

"Nu Aalst een Prins Carnaval met een beperking heeft, hopen de supporters van Antwerp FC dat deze trend zich ook in het voetbal doorzet. Zij dingen met een ‘Dood aan FCB’-spandoek alvast naar de titel in de categorie supporters met een beperking", klonk het snerend.

De tweet van een misnoegde Stijn Vlaeminck viel natuurlijk niet in goede aarde bij de aanhangers van 'The Great Old' en verdween later dan ook van zijn Twitterpagina.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.