Red Flames sluiten stageweek af met grote groep en flink wat 'high potentials'

22 januari 2018 20:46

De Belgian Red Flames hebben er een interessante stageweek opzitten in het Nationaal oefencentrum in Tubeke. Afsluiten werd gedaan met een intense fitness-sessie.

Een veldtraining kwam er niet meer op een laatste trainingsdag, met naast de 'internationale' Flames ook de speelsters van de Belgische ploegen aanwezig - de hele crew van Anderlecht, maar ook onder meer Lien Mermans en Jody Vangheluwe.

En ook flink wat 'high potentials' tekenden present in Tubeke, al waren er ook enkelen afwezig vanwege ziektes, blessures of examens. Ook bondscoach Ives Serneels was er overigens vanwege ziekte niet bij op de slotdag van een interessante stage.

Belangrijk 2018

Iedereen weet nu stilaan wat hem te doen staat in 2018. Een Cyprus Cup, vijf belangrijke wedstrijden in de WK-kwalificatie op weg naar mogelijk opnieuw geschiedschrijving voor de A-ploeg, hard werken om mogelijk ooit in die A-ploeg te komen voor de 'high potentials'.

Wij hadden flink wat gesprekken met Red Flames én high potentials en kunnen u dus de komende dagen heel wat interessante interviews en stukken bieden. Blijf onze site dus zeker in de gaten houden.

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.