Facebook LIVE Q&A: De toppers Antwerp-Club en Genk-Anderlecht onder de loep, de afwezigheid van de videoref én het degradatieduel

22 januari 2018 19:08

Elke maandag blikken we aan de hand van een Facebook LIVE met vragen van de lezers terug op het voorbije voetbalweekend in de Jupiler Pro League. De eersteklassers begonnen er opnieuw aan met speeldag 22.

Matchdag 22 in de Jupiler Pro League leverde behoorlijk wat suspense op. De belangrijkste onderwerpen waren natuurlijk de wedstrijden Antwerp-Club Brugge en KRC Genk-Anderlecht, met als hoofdthema: de afwezigheid van de videoref.

Verder kwam ook de degradatietopper tussen KV Mechelen en Zulte Waregem ter sprake. Essevee heeft door de overwinning Achter de Kazerne het degradatietoneel verlaten. "Wat met het duel nu tussen Malinwa en rode lantaarn Eupen?", wilden enkele lezers weten.

Verder gingen we ook nog in op de strijd om play-off 1 en de promotie in 1B. Bekijk hieronder nog eens onze Facebook LIVE integraal.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Lierse SK \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.