Anderlecht wrijft zich in de handen: Standard - onterecht - zwaar in de problemen

23 januari 2018 22:29

Standard kreeg op bezoek bij Zulte Waregem een stevige tik en zal er ook tegen Anderlecht de gevolgen van ondervinden. Twee sterkhouders zijn er immers niet bij.

Dat Zulte Waregem in het absolute slot nog de zege pakte, verdwijnt in het niets in vergelijking met de afwezigen voor de Clasico van zondag voor Standard. Uche Agbo, die net uit schorsing terugkwam, pakte zijn vijfde gele kaart en is er niet bij.

Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ook Junior Edmilson in het slot nog zijn tweede gele kaart. Twee sterkhouders er niet bij, ene Ricardo Sa Pinto werd (niet voor het eerst dit seizoen) helemaal gek. Paul-José Mpoku moest hem tegenhouden toen hij naar Lawrence Visser stapte.

Aan de vervangers om hun kans te wagen

Rest de vraag: wat nu met de Rouches? "We gaan er ons moeten naar schikken. De match tegen Anderlecht wordt heel belangrijk. We hebben de fans nu keihard nodig", probeerde de oefenmeester de publieke opinie aan zijn kant te krijgen. Al lijkt hij met zijn gedrag ook daar voor wrevel te zorgen.

De blessure van Pocognoli zal de komende dagen nog moeten bekeken worden, maar mogelijk moet Standard flink wat spelers missen: "Ja, het zal niet makkelijk zijn om dat op te vangen", besefte doelpuntenmaker Emond. "Maar het is nu aan de vervangers om zich te tonen, hun kans te wagen. Zij zullen misschien frisser zijn."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.