Gent Ladies rekenen op de fans: "Hard getraind tussen examens door"

23 januari 2018 16:50

De KAA Gent Ladies willen erg graag - net als vorig seizoen - de Beker van België winnen. Maar dan moet vrijdag in eigen huis wel grote favoriet Anderlecht voor de bijl. Bij Gent rekenen ze op de fans.

In de kwartfinales op 26 januari volgt een duel met Anderlecht, de verliezend bekerwinnaar en dus een herneming van de bekerfinale van vorig seizoen.

Bij de Buffalo's dromen ze volop van een nieuwe stunt in de beker en dan moet paars-wit dus voor de bijl. Een voordeel: Gent neemt het in Oostakker thuis op tegen de leider in de competitie. En in een thuismatch kunnen de Gentenaars altijd wat meer.

"Onze trainingen gingen door in het koude en druiligere Gent maar we gaan de Beker niet zonder slag of stoot afgeven, tussen de vele examens door wordt er hard getraind. Niks wordt aan het toeval overgelaten en onze supporters doen de rest. We are Buffalo", aldus Gent op haar webstek.

Er kan voor de wedstrijd - zoals steeds in Oostakker - ook worden gegeten. Inschrijven kan via dominique.reyns@kaagentladies.be

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ KAA Gent Ladies
 
 
Reacties.