Ondanks rode lantaarn en nieuwe nederlaag: "Toch nog steeds heel veel vertrouwen in het vervolg"

23 januari 2018 11:32

Ze moesten voor één keer niet heel lang onderweg zijn, maar toch werd het een kale reis voor Eupen en Hendrik Van Crombrugge. De doelman besefte dat er meer in zat dan de 3-2 nederlaag.

In het absolute slot scoorde Pocognoli nog het winnende doelpunt. "Dit komt hard aan, zeker op mentaal vlak", aldus Hendrik Van Crombrugge. "We verdienden meer dan deze nederlaag. In de eerste helft gingen we heel erg efficiënt om met onze kansen, maar na de pauze konden we niet meer dodelijk zijn vooraan."

Standard had overwicht, maar dat resulteerde niet altijd in erg grote kansen. "Standard kende enkele nonchalante momenten, maar daar hebben we niet van geprofiteerd", aldus de Eupense doelman.

'Geen toeval'

"We hadden controle over de wedstrijd. Met elf op het veld stonden we goed als blok. De enige momenten dat we in gevaar kwamen, was door hun voorzetten en stilstaande fases. Dat ze via een corner de wedstrijd winnen, dat is geen toeval. Toch hebben we nog steeds veel vertrouwen in het vervolg. We hebben hard gewerkt op stage en hebben goede dingen laten zien tegen Standard."

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Eupen
 
 
Reacties.