Clement snakt naar versterking bij Genk: naast overvolle ziekenboeg, teistert nu ook griepvirus Genkse selectie

23 januari 2018 21:31

Voor Philippe Clement is het momenteel behelpen. De coach van Racing Genk mist momenteel tal van spelers door blessures. Bovendien verspreidt er zich ook een griepepidemie onder de spelers. Dat wordt morgen weer puzzelen dus voor de Genk-coach voor de thuiswedstrijd tegen Lokeren.

Onder meer Ingvartsen, Schrijvers, Colley, Nastic en Wouters zijn ziek. Ook het einde van de lijdensweg van langdurig geblesseerden zoals Berge en Trossard is nog niet in zicht. Vooral voor de terugkeer van laatstgenoemde zullen we nog even geduld moeten uitoefenen, dat laat Philippe Clement optekenen aan TV Limburg: "Dat zal nog een heel eindje duren volgens de laatste prognoses."

Tot overmaat van ramp zijn de fysieke testen niet optimaal: "Uit de fysieke testen die we na de vakantie gedaan hebben, is gebleken dat het niveau van de groep zeker niet top is en dat het een stuk beter moet."

Versterking broodnodig

En dan dringt versterking zich natuurlijk op, volgens Clement is het bestuur daar alvast druk mee in de weer: "Het bestuur is daar heel hard mee bezig. Dit is geen evidente periode. Op welke positie? Dat is binnenkamers besproken en dat moeten we dus niet naar buiten zitten roepen."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.