Zo snel kan het dus gaan: Essevee vanavond op drie punten van Standard? Beide nieuwkomers ontbreken wel meteen!

23 januari 2018 11:18

De wapens van het weekendvoetbal smeulen nog na en daar is alweer midweekvoetbal. In 2018 beginnen we hard en het stopt bijna niet meer tot we weten wie de play-offs haalt en wie degradeert. Op dinsdag alvast enkele belangrijke duels.

Zulte Waregem boekte zaterdag een erg belangrijke overwinning op het veld van KV Mechelen en is daardoor eindelijk in iets rustiger vaarwater terechtgekomen. Meer zelfs: het staat op zes punten van de zesde plek, al is play-off 1 geen doel meer aan de Gaverbeek.

Francky Dury moet het wel meteen zonder zijn aanwinsten Harbaoui en Marcq doen. Die eerste pakte zijn vijfde gele kaart, de tweede raakte geblesseerd aan de enkel en is daardoor out. Ook Olayinka en Derijck zijn geschorst voor de klepper met de Rouches. Puzzelen geblazen dus.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Leali, Bostyn, De Nayer, De fauw, Baudry, Heylen, Walsh, Madu, Hamalainen, De Mets, Kaya, De Pauw, Jensen, Doumbia, De Sart, Cordaro, Coopman, Leya Iseka, Saponjic

Met de Clasico op komst een geel gevaar voor Laifis bij de troepen van Sa Pinto. De Rouches staan voor het eerst sinds lang in de top-6 en willen daarop nu verder bouwen richting play-off 1. Agbo en Laifis zijn beiden wel terug fit, Bokadi is geblesseerd.

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek? De uitploeg is favoriet en kan je aan onze bonus aan 200% tot 80 euro meteen 220 euro opleveren, als de thuisploeg wint loopt dat vlotjes op naar 230 euro!

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.