Ex-speler Anderlecht haalt uit: "Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben de kop van Hein Vanhaezebrouck stilaan beu gezien"

19 februari 2018 16:08

De lamentabele resultaten en het dito spel van Anderlecht maken de tongen mee dan los en ook ex-spelers hebben hun mening over de precaire gang van zaken bij de uittredende landskampioen. Zo haalt Marc Hendrikx vandaag fors uit naar trainer Hein Vanhaezebrouck.

"Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben de kop van Hein Vanhaezebrouck stilaan beu gezien", klinkt het in Het Belang van Limburg. "Het moet wel gezegd, in Sint-Truiden nam hij zijn spelers op een bepaalde manier in bescherming, maar als je Hein mag geloven, heeft hij de zwakste spelerskern van heel eerste klasse. Je zou bijna medelijden met hem krijgen."

Verkorven in kleedkamer

De gewezen flankspeler van paars-wit wijst de trainer van het krasselende Anderlecht op z'n plichten: "Is het niet de taak van de coach om in zware tijden te tonen dat hij een goeie psycholoog is, dat hij toch nog iets uit zijn spelergroep kan puren? Dat zie ik bij hem in ieder geval niet. Op dat vlak faalt hij. Hij zoekt overal iets behalve bij zichzelf. Het zou mij dan ook niet verbazen dat hij het in de kleedkamer verkorven heeft. Een trainer die wil dat zijn spelers in de spiegel kijken, maar dat zelf nooit doet: dat vind ik kinderachtig."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.