Fans Beerschot Wilrijk plannen eerbetoon voor materiaalman Joske met 'Zondag Josdag': "Hopelijk is hij van de partij"

23 februari 2018 17:24

Beerschot Wilrijk krijgt zondag Lierse SK over de vloer op het Kiel. Een overbodige wedstrijd in aanloop naar de promotiefinales tegen Cercle Brugge, maar die omwille van 'Zondag Josdag' wel het nodige sentiment krijgt.

De supporters van Beerschot Wilrijk hebben besloten om materiaalman Jos Van Hout te eren. "We hebben een grote tifo gemaakt met een foto van Joske, die op Tribune 3 zal getoond worden", vertelt Frank De Lee, ondervoorzitter en woordvoerder van de supportersfederatie, aan Voetbalkrant.com. "Onder de tifo zullen banners verschijnen van alle supportersclubs die aan het eerbetoon hebben meegewerkt."

De 85-jarige Jos Van Hout is een tijdje erg ziek geweest. Toch hopen de fans van de Mannekes dat hij zondag naar het olympisch stadion afzakt. "Hoe zijn toestand effectief is, weten we niet", gaat De Lee verder. "We hebben via Beerschot Wilrijk aan zijn dochter gevraagd of hij eventueel in de loges aanwezig kan zijn. Want door de koude temperaturen is het weer natuurlijk niet ideaal."

Diederik Geypen

2e klasse \\ Lierse SK \\ Beerschot
 
 
Reacties.