De Rode Duivels zijn verwittigd! 'Mo' Salah blijft scoren bij Liverpool, dat West Ham pakje rammel geeft

24 februari 2018 18:40

Liverpool is helemaal onder stoom in de Premier League. De bij momenten wervelende ploeg van Jürgen Klopp veegde vandaag de vloer aan met West Ham: 4-1. Met dank aan het intussen beruchte gouden trio Salah-Firmino-Mané. Eerstgenoemde Egyptenaar zit nu al aan 23 competitiegoals.

Anfield Road beleefde een topnamiddagje want 'The Reds' maakten er een leuke show van. Die begon zo rond het halfuur toen Emre Can van dichtbij de 1-0 voorbij een kansloze Adrián kopte. Echt boeiend werd het echter pas na de koffie toen 'Mo' Salah met een listig laag schot in de verste hoek de score verdubbelde. En dat was nog maar het begin!

West Ham knock-out

Roberto Firmino vond namelijk dat hij ook niet mocht ontbreken op het scorebord. De flamboyante Braziliaan mocht alleen op de doelman af, nam die met een fluwelen baltoets vlotjes te grazen en had de bal maar in het lege doel te tikken. 3-0! Ach, als die twee al gescoord hebben, kan ik niet achterblijven, dacht Sadio Mané op zijn beurt. De Senegalese snelheidsduivel drukte de hoop bij West Ham - dat via Antonio weer wat moed had geput - de kop in met de 4-1. Feestje op Anfield!

Boeiende strijd

Liverpool doet een uitstekende zaak want het is voorlopig tweede met een puntje dan grote rivaal Manchester United. Romelu Lukaku en co komen morgen nog in actie tegen Chelsea. Ook 'The Blues' van Eden Hazard lonken nog naar die tweede plek, maar tellen nu toch al vier punten minder dan de ploeg van bankzitter Simon Mignolet.

Glenn Bogaert

Premier League \\ Liverpool FC \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.