Malinwa wil zich opnieuw laten sturen door twaalfde man: "5 op 9 met Anderlecht en Gent en toch kunnen we na dit weekend weer laatste zijn"

24 februari 2018 11:00

KV Mechelen en Charleroi spelen een wedstrijd op leven en dood Achter de Kazerne. Al is het natuurlijk vooral voor de thuisploeg opnieuw do or die.

"We pakten een goede uitslag op Gent en Anderlecht en een overwinning tegen een rechtstreekse concurrent … en toch kunnen we na dit weekend opnieuw laatste zijn", aldus Dennis van Wijk.

Geschorsten

"Het is elke week knokken voor ons. We moeten vooral kijken naar onszelf en proberen winnen. Of we moeten werken op centers? Dat doen we toch, maar toch slikken we nog steeds doelpunten op dat soort fases."

Van Wijk heeft bewondering voor Mazzu en zijn werk: "Ze geven je soms 90 minuten het gevoel dat je beter bent dan hen, maar dan winnen ze alsnog met 0-2." Bij de Zebra's wel geen Benavente of Marinos, want beiden zijn geschorst. Willems is nog niet helemaal fit.

Wie pakt de punten? Als Malinwa de punten thuis kan houden, wordt een gratis bonus aan 200% tot 80 euro meteen 168 euro en als de bezoekers winnen is het zelfs 256 euro.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.